Sportaanbod voor bedrijven

Groepslessen

Wilt u uw werknemers de mogelijkheid aanbieden om te bewegen en sporten, maar ziet u het niet zitten om bedrijfsfitness te plaatsen die maar een klein percentage van uw werknemers gebruikt?
Dan is Bakfits de mobiele fitness die naar uw bedrijf komt. Aangepast aan uw vraag, brengt Bakfits groepslessen op het ideale moment: tijdens de middagpauze, net voor of na het werk! Bakfits komt naar uw bedrijf of een afgesproken locatie om samen met uw werknemers een fijne en sportieve sessie te doen. Verhoog de productiviteit en verbeter het teamgevoel met een actieve pauze!


Teambuilding

Daarnaast kan Bakfits ook een tof aanbod voorzien voor op een bedrijfssportdag of teambuilding op een locatie in Leuven en omstreken naar keuze.


“Lunch and learn” met Bakfits

Als u graag meer zou willen weten over bewegen op werk en het voorkomen van sedentair gedrag, dan kan Bakfits op de middag langskomen voor een “lunch and learn” sessie. Met praktische tips en ideeën om de gezondheid van de werknemers te bevorderen voorziet Bakfits een informatief moment tijdens de lunch om u en uw werknemers inspiratie te geven om de werkplek gezonder en beweeglijker te maken.


Stuur een e-mail naar info@bakfits.be en we zoeken samen naar een concept op maat.


Officiële bedrijfsgegevens
  • Handelsnaam: Bakfits
  • E-mail: info@bakfits.be
  • Telefoon: +32 4 56 57 24 20
  • Adres: Pompstraat 11, 3012 Wilsele
  • BTW: BE 0771.763.672